VÄLJ SPRÅK:

multiple layers of technology

Video: Viktiga steg för att bygga AI-förtroende

4 steg för att minska riskerna med AI-genererat innehåll

AI-genererat innehåll är otvivelaktigt framtidens melodi, precis som användningen av AI-tjänster för översättning, lokalisering och innehållsoptimering. AI-förtroende utgör emellertid ett problem av flera anledningar. Det kan till exempel handla om

  • felaktigheter eller ”hallucinationer”

  • risken för undermåligt innehåll

  • behovet av en mänsklig expert.

Hantera AI-förtroendegapet och minska AI-risker genom att vidta lämpliga förebyggande åtgärder och samarbeta med kreativa och pålitliga AI-experter – som Lionbridge. Titta på vår video för att lära dig 4 sätt att tryggt införa AI-lösningar i dina processer för innehållsoptimering, översättning och innehållsskapande, bland annat hur du hittar rätt AI-experter.

Hör av dig

Många företag och organisationer oroar sig över AI-förtroendegapet och hur de ska skapa, översätta och lokalisera sitt innehåll. De vill veta hur och när de ska överbrygga det, och när en människa bör kopplas in. Teknik kan hjälpa till att överbrygga AI-förtroendegapet. Det är dock viktigt att du samarbetar med rätt personer, framför allt är rätt leverantör av innehåll och språktjänster avgörande.

Lionbridges tjänster för innehållsskapande kan hjälpa dig att producera engagerande och tillförlitligt innehåll. Förbättra ditt befintliga innehåll med våra tjänster för optimering av webbplatsinnehåll. Lionbridge har innovativ AI-teknik och skickliga mänskliga språkgranskare och kan erbjuda dig skräddarsydda lösningar. Vi har en lång meritlista när det gäller kvalitetstjänster och mångårig erfarenhet av språktjänstbranschen. Hör av dig i dag.  

Ange företagets e-postadress.
Genom att markera rutan nedan godkänner du att få våra e-postmeddelanden med marknadsföring. Du får information om tankeledarskap, bästa praxis och marknadstrender i språktjänster från Lionbridge.

Om du vill avbryta prenumerationen, och veta hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.

linkedin sharing button

FÖRFATTARE
Samantha Keefe och Brendan Walsh, Global Technical Search Operations
  • #technology
  • #translation_localization
  • #video
  • #ai
  • #generative-ai
  • #blog_posts