VÄLJ SPRÅK:

people enjoying content on a mobile device

Lionbridge i ett nötskal

En snabbtitt på vilka vi är och vad vi gör

En vässad lokaliseringsstrategi är avgörande för alla globala företag. Oavsett bransch, målgrupp eller storlek har Lionbridge lokaliseringstjänster för att tillgodose dina unika behov. Vi hjälper dig att höja kvaliteten på ditt innehåll, maximera avkastningen på investeringar i lokalisering och göra avtryck på utländska marknader, med allt från innehållsoptimering och översättning till transkreering av multimedia och marknadsföringstjänster.

Vill du få veta mer om vilka vi är och vad vi gör? Kolla in vår infografik för att se hur vi kan hjälpa dig att nå dina globaliseringsmål.

Lionbridge är ett teknikföretag som sätter människan i första rummet. Vi lägger därför enorm vikt vid att bara rekrytera de mest nyfikna och passionerade talangerna. Vi söker ständigt efter människor som är stolta över det de gör, med osläckbar kunskapstörst och brinner för att utforska språkets dynamiska natur – vi letar efter personer som ser din passion som sin passion.

Ta en närmare titt på våra tjänster och lösningar genom att kolla in vår e-bok Det här är Lionbridge.

Är du redo för en global marknad? Låt oss analysera och optimera din lokaliseringsstrategi. Vi hjälper dig att se till att ditt flerspråkiga innehåll tas väl emot av dina målgrupper.

Ange företagets e-postadress.
Genom att markera rutan nedan godkänner du att få våra e-postmeddelanden med marknadsföring. Du får information om tankeledarskap, bästa praxis och marknadstrender i språktjänster från Lionbridge.

Om du vill avbryta prenumerationen, och veta hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.

linkedin sharing button

Abigail Smathers
FÖRFATTARE
Abigail Smathers
  • #technology
  • #blog_posts
  • #translation_localization