VÄLJ SPRÅK:

Life sciences researcher and generative AI icons

Video: Generativ AI och Life Sciences

Titta på vår intressanta video för att lära dig mer om dagens generativa AI och dess potential samt användningsområden inom Life Sciences.

Innovation är avgörande inom Life Sciences. Det har hög prioritet, trots att regulatoriska begränsningar och säkerhetsfokus kan fördröja införandet av ny teknik. Varken innovatörer eller aktieägare kan blunda för generativ AI och dess potentiella användningsområden. Kan AI användas för att nå patienter och nya marknader snabbare?

Lionbridge levererar översättningstjänster till Life Sciences-industrin och försöker aktivt hitta svaret på den här frågan. Vi har till och med ett rejält försprång. Verktyg som ChatGPT kan tyckas spännande, men den underliggande tekniken – stora språkmodeller (LLM) och generativ AI – är egentligen inget nytt. Lionbridge har redan använt den, bland annat neural MT, i många år för att kunna erbjuda översättning inom Life Sciences. Med hjälp av vår expertis inom den här tekniken kan vi också aktivt undersöka vad som snart kan vara möjligt.

Titta på vår video för att lära dig mer om generativ AI och användningsområden inom Life Sciences – i dag och i framtiden.

Hör av dig

Vill du lära dig mer om hur du kan använda generativ AI i verksamheten i din Life Sciences-organisation? Är du intresserad av potentiella användningsområden för generativ AI som väntar runt hörnet? Behöver du hjälp med översättningsprojekt inom Life Sciences? Vi har flera decenniers branscherfarenhet och tekniken som krävs för att hjälpa dig. Kontakta oss för att få veta mer om Lionbridges översättningstjänster för Life Sciences. 

Ange företagets e-postadress.
Genom att markera rutan nedan godkänner du att få våra e-postmeddelanden med marknadsföring. Du får information om tankeledarskap, bästa praxis och marknadstrender i språktjänster från Lionbridge.

Om du vill avbryta prenumerationen, och veta hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.

linkedin sharing button

Paraic O’Donnell, Director, Life Sciences Technical Solutions
FÖRFATTARE
Paraic O’Donnell, Director, Life Sciences Technical Solutions
  • #regulated_translation_localization
  • #ai
  • #life_sciences
  • #generative-ai
  • #blog_posts
  • #translation_localization
  • #video