VÄLJ SPRÅK:

Nästa kapitel för Geotext: Lionbridge Juridik

Ända från början har Geotext varit införstådda med den centrala roll översättningen kan spela för utfallet i juridiska frågor. Vi vet att yrkesverksamma inom juridiken måste kräva det allra bästa. Sedan 1997 har vi varit ett stöd för framstående advokatbyråer och tillhandahållit översättnings- och tolkningstjänster som varit avgörande för verksamheten i flera kända och uppmärksammade tvister, utredningar och medlingsfall.

 

I november 2015 gick vi samman med Lionbridge Technologies, den globala ledaren i språktjänstbranschen, och kompletterade därmed Lionbridges omfattande utbud av lösningar för översättning, transkreation, maskinöversättning och AI med vår expertis inom översättning av juridiska texter.

15 april 2019 slutfördes övergången och vi presenterade oss på nytt, nu som Lionbridge Juridik. Vårt åtagande när det gäller juridiska översättningar är och förblir detsamma: att fungera som ett stöd för företag inom juridikbranschen som arbetar för att uppnå goda resultat för både klienter och intressenter. Våra specialiserade juridiköversättare i London, New York och San Francisco är tillgängliga dygnet runt och har tillgång till Lionbridges branschledande teknik, bandbredd och globala räckvidd.

Vi tackar juridikbranschen för stöd och samarbete sedan mer än 20 år, och ser fram emot att fortsätta detta samarbete när vi nu påbörjar ett nytt spännande kapitel.

linkedin sharing button
  • #legal_services
  • #blog_posts

Lionbridge
FÖRFATTARE
Lionbridge